napro

Paskaita apie KrMS ir NaProtechnologiją Klaipėdoje

Kviečiu į pristatomąją pažintinę paskaitą apie vieną iš natūralaus šeimos planavimo metodų – Kreitono modelio sistemą. Tai standartizuota gimdos kaklelio gleivių stebėjimo sistema, kurią gali efektyviai (96,8%) taikyti tiek šeimos, norinčios atidėti nėštumą, tiek siekiančios pastoti. Šis metodas taip pat tinka žindančioms moterims bei moterims, kurios nustojo vartoti kontraceptines tabletes ar yra premenopauzėje.

Paskaitos metu turėsite galimybę trumpai susipažinti su savo kūno ypatumais bei pokyčiais, kaip juos stebėti ir vertinti – tai gali būti naudinga ir informatyvu ne tik kalbant apie savo vaisingumo pažinimą ar šeimos planavimą, bet ir apie savo ginekologinę sveikatą bei ligų prevenciją.

Taip pat pakalbėsime ir apie NaProTechnologiją (angl. NaProTECHNOLOGY®) – natūrali prokreacinė technologija – yra medicinos mokslo šaka, kuri apjungia šeimos planavimą su holistiniu požiūriu, siekiant įvertinti ir palaikyti ginekologinę ir prokreacinę sveikatą.
Aptarsiu kuo skiriasi bendrosios paktikos medicinos požiūris į moters sveikatą ir NaProTECHNOLOGIJOS.

Laikas: 2017 m. kovo 18 d. (šeštadienį) 18 val. (planuojama trukmė – 1.30 val.)

Vieta: Klaipėdos miesto šeimos centre,  Tilžės g. 26, Klaipėda

Kaina: 10 EUR porai/moteriai

Vedėja: Kreitono modelio sistemos mokytoja Ingrida Vuosaitytė

 Paskaitos turinys:

  • Kas yra FertilityCARE ir NaProTECHNOLOGIJA?
  • Moters ir vyro anatomijos bei fiziologijos pagrindai, vaisingumas
  • Kreitono modelio sistemos pristatymas ir apžvalga
  • Apibendrinimas

Tolimesni kursai:

Po pristatomosios paskaitos norinčios mokytis šios sistemos poros ir moterys kviečiamos registruotis į individualius mokomuosius susitikimus (iš viso 8). Vieno susitikimo kaina – 20€ bei vienkartinis 20€ mokestis už dalomąją medžiagą. Konsultacijos vyksta Kaune, tačiau galimos ir nuotoliniu būdu susisiekiant Skype.

Būtina išankstinė registracija į paskaitą: